Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 8 juli 2013

PGC - Generation 1 - Nystart

Av Ella - 8 juli 2013 15:03

Pågrund av att jag nu tvingats radera allr mitt CC har vissa medlemmar i familjen Debran fått sig en liten förändring. Störst är den för Brie, Max och Rue som nu ser ut såhär: 

     

Ursäkta mörkret.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Brie och resten av familjen är väldigt nöjda med sin tillvaro. Att gå upp, käka frukost, gå till jobbet, komma hem, äta middag, läsa journaler och sedan lägga sig igen är rutiner som Brie trivs bra med och som hon har vant sig vid. Fem barn är krävande, och då behövs rutiner.


Men på sista tiden har Brie börjat tröttna på allt det där. Visst är det bra, men det är ändå… ja, tråkigt. Brie har bott i St.Claire i flera år. Hon känner sin chef, sina arbetskamrater, barnens lärare och deras vänner. Hon vet vad grannarna heter, hon vet vilka som gärna lånar ut gräsklippare och hon vet vilka matbutiker som säljer bäst tomater. Hon vet vilka patienter som ofta har magsår, vilka sköterskor som hämtar droppställningar och vilka läkare som är roliga att prata med på kafferasterna. Det känna som att hon har gjort sitt i den här staden och att det är dags att lämna över till någon annan. 

 

Så när hennes chef ringde och sa att ett sjukhus i någon stad långt bort (ignorera att hon står i ett träd)

ville skicka en läkarkandidat till St.Claire i utbyte mot att St.Claire skickade en läkarkandidat till de, och att sjukhuset hade valt att skicka Brie för att bättra på sjukhusets rykte (hon var ju så duktig) blev hon eld och lågor över förslaget. Det var ju precis vad hon efterlyste, och det skulle nog bli roligt för barnen också. 

 

Då återstod bara den svåra biten, och det var att övertala Edvard. Han hade etablerat sig bra i staden och själv sagt att han aldrig skulle vilja flytta. Brie hade inte delat sina åsikter om hur tråkigt hon hade (och det hade hon haft länge) så han visste ingenting.


Brie riktigt smög fram förslaget. Hon var trevlig, mumlade lite om hur "det skulle vara att kanske, bara kanske, kolla på lite andra hus, kanske en bra bit härifrån". Hon mumlade om det under frukosten, på telefon på lunchrasten och vid middagen undrade Edvard, rakt på sak, vart det var hon ville komma. Brie blev lite generad, men då berättade om erbjudandet hon hade fått. Hon berättade också lite om staden, Isla P...Pa...Paradiso (hon hade lite trubbel med uttalandet). Det skulle bli en omväxling, det medgav hon, men kanske till det bättre?


Edvard la ner boken och tänkte till lite. Han sa att han gillade St.Claire Här hade han bott hela sitt liv, och han hade planerat att fortsätta göra det och ärligt talat var han inte så pigg på att flytta. Men om det här var vad Brie ville, skulle han självklart följa med. Förutom att han inte ville att hon skulle sticka med barnen (vilket hade varit svårt, för det är svårt att sticka obemärkt med fem barn) så ville han ju att Brie skulle vara glad och lycklig.

     

Efter det gick allt väldigt fort. Byråer flyttades, tv-apparater packades ner och rummen blev bara tommare och tommare. Flyttbilar avgick med jämna mellanrum. Det var ju långt till Isla Paradiso så möblerna fick de skicka i förväg.


Barnen hade tagit beskedet ganska bra. Max och Jake hoppade av lycka, Xander cyklade runt och runt i kvarteret och umgicks så mycket han kunde med sina kompisar innan det var för sent, Harry brydde sig inte alls och Rue blev helt uppspeedad så fort hon hörde ordet vatten (det finns ju rätt mycket vatten där). Brie passade på att fixa så mycket som möjligt på jobbet innan hon åkte för att få så bra meriter som möjligt och Edvard tömde skrivbordet och sa med stor sorg hejdå till alla arbetskamrater. Han hade fått ett nytt jobb i Isla Paradiso och hoppades att han skulle trivas lika bra där. 

   

När väl flyttdagen kom så låg spänningen tjock som ärtsoppa över hela huset. Edvard var allmänt nervös, Brie var orolig att hon skulle glömma något av barnen och Rue vägrade åka flygplan för hon hävdade bestämt att hon skulle sugas in i propellern och blåsas bort till rymden fortare än kvickt. Xander och Max försökte lugna Rue som skrek av bara farten och Jake satt stilla och skakade av både köld (värmen i huset var avstängd) och av äkta flygskräck. 

 

Först när väl taxin rullat iväg och Brie hade räknat in både barn och väskor och dubbelkollat flygbiljetterna kunde hon andas ut och luta sig tillbaka i taxisätet. Så länge ungarna var med kunde hon andas lugnt. Fast ni skulle sätt uppståndelsen på flygplatsen när Rue tog flygbiljetterna och alla pass och sprang och gömde sig bakom en krukväxt.  

 
ANNONS
 
Linda

Linda

11 juli 2013 12:35

Hej! Vill du göra länkbyte? :) Din PGC är verkligen jättebra! :)

http://lindajohansson.devote.se

Ella

11 juli 2013 12:37

Jag gör tyvärr bara länkbyten med simsbloggar och bloggar där jag känner ägaren.

Lycka till ändå, din blogg är faktiskt rätt bra :).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se