Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 11 juli 2013

PGC - Generation 1 - Ett hus... på vattnet?

Av Ella - 11 juli 2013 12:39

 

Brie hade varit beredd på nästan allt när det kom till bostadsväg. Liten stuga vid en bananplantage som använder mycket bekämpningsmedel eller liknande hade varit hennes värsta mardröm, men när taxin körde familjen till en liten hamn med en stor vit husbåt guppande vid kanten visste hon varken ut eller in. Var det här de skulle bo? Fick de plats? Gick den att köra? Vad skulle hända om den sjönk? Alla dessa frågor snurrade runt i huvudet som en bisvärm. 

 

Resten av familjen verkade dock inte lika besvärade. Pojkarna rusade runt och var överlyckliga, Edvard räddade Harry undan "den hemska saltvattenslukten" och Rue bara gapade över allt vatten. På dörren satt dessutom en lapp från de förra ägarna med

information som lugnade Brie en smula. 

 

Efter lite småfix gick det ganska fort att göra hela huset iordning. Det fanns rum till alla, om än ganska små (alla tre pojkar fick dela på en pytteliten skrubb på övervåningen), men annars var det inga problem. 

 

Det största problemet var ett förbindelsen mellan de tre våningarna bestod rangliga av stegar som småbarnen inte kunde gå i, vilket gjorde att föräldrarna var tvungna att balansera ungarna på höften samtidigt som de ansträngde sig till tusen för att inte ramla av stegarna. Edvard vande sig ganska fort, men Brie (med sitt kraftiga synfel och urusla balanssinne) var fortfarande livrädd för att tappa sig själv och/eller ett av barnen. 

     

Annars anpassade sig alla rätt fort. Pojkarna snorklade, badade och kastade macka vid havet i princip hela tiden. Första kvällen bjöds det också på pizza (med räkor!) för första gången i samtliga simmars liv.

 

Sedan fanns ju den där irriterande faktorn att Max hela tiden får för sig att det finns monster under hans säng. Den här gången fick Edvard offra sig och krypa ner i den knarrande lilla skrubben. 

 

Max sov med mamma, vilket han trivdes alldeles utmärkt med.

 

Nästa morgon fick Brie för första gången känna på det verkliga sjölivet när hon vaknade med både ryggvärk och sjösjuka. Båten hade gungat något förskräckligt hela natten.

   

Dessutom hade nästan alla familjens matvaror ruttnat vilket fick grava konsekvenser på frukosten. Edvard misstänkte att det var något lurt med kylen, men innan han fick tid att titta närmare på konservburken bjöds det bara på fil och mussli. 

 

Påväg till jobbet höll också Bries sammåkare att krocka med barnens skolbuss. Brie blev ursinnig och skällde ut gubben för dennes bristande körkunskaper, undrade på vilken usel skola han tagit sitt körkort varpå hon högtidligt förkunnade att imorgon, så körde hon.

 

Edvard (som var tvungen att åka tidigare på dagen, men iallafall missat samåkningen) bekantade sig också med stans värsta, men trevligaste, taxichafför. Han skrattade mycket, men körde som en kratta och inga säkerhetsbälten hade han häller. Kollegorna bara skrattade åt honom när Edvard klagade på det. Sedan berättade de att han fallit offer för nattaxin. Lågbetald och usla arbetsvillkor, men man behövde varken meriter eller bra betyg (eller betyg alls för den delen) för att få jobb. 

   

Brie kunde ändå (trots innvårnarnas usla körkunskaper) inte låta bli att älska både staden och sjukhuset. Det var så vackert, soligt och alla var så trevliga. Sjukhuset var visserligen mindre, men det var mycket bättre strukturerat, hade bättre personal och jättesnälla sköterskor. Och himla gott kaffe.


Det skulle nog bli bra det här, mummlade Brie när hon stängde igen sitt skåp och gick hem för dagen. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Madde

17 juli 2013 11:20

Hej! jag har lagat 20 frågor i frågestunden, skulle vara roligt om du svarade på dem;)

 
Kaka - Simsing.blogg.se

Kaka - Simsing.blogg.se[/url]

23 juli 2013 23:14

Sättet du skriver på är fantastiskt. Det är inte ofta jag fastnar för en simsberättelse, men nu har jag verkligen gjort det. Fortsätt skriva så som du gör! :D

http://simsing.blogg.se

Ella

24 juli 2013 08:52

Tack! Du har verkligen lyst upp min dag ordentligt (vilket nog kan behövas...). Tack än en gång :).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se