Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2013

PGC - Generation 1 - Random människor på däck som fryser till is!?

Av Ella - 7 augusti 2013 13:00

 

Familjen Debran håller så smått på att renovera sin husbåt. Ja, jag vet att det ser ut som ett hopkok av billigt trä, men hallå. Det är en husbåt och det bor en blåhårig familj inuti. Jag tror att ni överlever.

   

I alla fall, trots renoveringen så klara sig de nyblivna tonårstvillingarna ganska bra.  Rue och Harry har blivit så mycket tajtare än förut, vilket beror dels på att Edvard och Brie jobbar som slavar och dels på att Xander, Max och Jake pluggar som slavar inför deras kommande gymnasie-examen. 

 

Och ja, apropå Max så lyckades han att sätta eld på familjens nyrenoverade kök under ett misslyckat försök att göra våfflor.

 

Under familjens panikanfall lyckades Max bli instängd i ett hörn och vips så var hela köket, inklusive matsalen i brand. Harry försökte sig på några manövrar med brandsläckaren, men lyckades i alla fall inte få ut sin bror.

 

Och alltså… ähum…

 

Eller… va?

 

Åjo, han är som vanligt.

   

I alla fall , trots att Max klarade sig undan med nöd och näppe var det inte bara han som råkade illa ut i branden. Xander och Rue lyckades också bli brända, men de tog sig ut och hoppade över bord i det svalkande vattnet.

(Blir man så där hungrig av att nästan brinna upp?)

 

I fortsättningen var det Brie som tog hand om käket, och hon körde på en mindre farlig och även snabbare variant.

   

Brie har också nyligen blivit befodrad till nivå sju inom sjukvården.  Hon håller nu ofta mindre tillställningar som föreläsningar och gratis vårdcentraler runt om i staden, och har är uppe i nivå nio inom logik som hon snart kommer att bemästra. Hon är en uppskattad läkare och klättrar snabbare på karriärsstegen än en apa i ett träd.

 

Edvard å andra sidan, har nyligen blivit åldring och gått i pension. Han belönades med ett tallrik höstsallad från Rue (eftersom att han inte gillar tårta) och ett billigt blockljus bara för skojs skull.

 

Sedan tog han i alla fall en skål med slabbig burksoppa som den gamling han är och gav salladen till Brie. Han tyckte tydligen att konserverade morötter var att föredra framför färska tomater, men Brie var bara tacksam.

 

Edvard har också börjat skriva lite så här på ålderns höst. Han har ju inte så mycket annat att göra eftersom att barnen och Brie sällan är hemma.

   

Det märks också att huset nu är fyllt till bredden med tonåringar. Brie föll offer för två av deras spratt vilket gjorde henne djupt frustrerad, misstänksam och trött.

 

Och som om det inte vore nog med det så dök det senare på kvällen upp en helt random människa på däck och frös till is.

 

Harry tog saken i egna händer, hämtade Rues nya hårtork och tinade upp snubben. Hen (mitt minne sviktar, okej?) var mycket tacksam och körde sedan i väg hem i sin båt och lämnade Harry helt förvirrad kvar på båten. Han drog sedan slutsatsen att hösten var fylld med konstiga händelser och drog sig tillbaka in i huset och till värmen. 

 
ANNONS
 
Tiffy

Tiffy

9 augusti 2013 10:22

Det är jättekul att läsa om din PGC!
Lite skumt det där men simmen som frös till is... :)

http://simsmode.bloggplatsen.se

Ella

9 augusti 2013 10:47

Ja, jag håller med. Skumt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se