Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2013

PGC - Generation 1 - Bemästrad Logik

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

 


 


 


 

Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinterjacka och mössa, som det kallblod hon är.

 

Brie har också avskedat hembiträdet eftersom att hon upptäckte att det fattades tallrikar i skåpet. Efter en lång pärs när hembiträdet försökte bevisa sin oskuld, gav han tillslut med sig, gav tillbaka tallrikarna och begav sig dundrande därifrån. Detta har fått omedelbara konsekvenser på renligheten i hemmet och just nu står disken och skräpar överallt eftersom att ingen tydligen har tid att diska.

 


 


 

Som om det inte vore nog med allt det här så är också Xander, Max, och Jakes barndomsår officiellt över. De är nu tre fullvuxna pojkar med gymnasialexamen, en gnutta pengar och deltidsanställningar.

 


 


 

Till både Bries och Edvards förtjusning gick dessutom alla tre ut skolan med väldigt bra betyg. Xander blev framröstad till "den som antagligen tar över världen" och fick högsta hedersbetyg. Max fick vanligt hedersbetyg och blev framröstan till "den som antagligen bränner upp sitt hus"…

 

Jake fick också hedersbetyg, och blev framröstad till "mest populär".

 

Familjen firade pojkarnas examen med att gå på restaurang. Rue hade hellre åkt hem för att sova och förbereda sig infor den kommande studentbalen, men Brie envisades med att alla skulle gå. På restaurangen blev dock Brie påkörd av en dessertvagn och fick tårta över hela klänningen. Servitören beklagade sig djupt och gav familjen ugnsbakad sockerkaka att ha med sig  hem.

 

Efter besöket stannade Brie kvar en stund för att läsa på om logik. Det tog hela natten, men nu har hon faktiskt bemästrat den färdigheten.

 

Harry stötte också på en klasskompis som han haft ögonen på ett tag. Han undrade lite försiktigt om hon ville gå med honom på studentbalen. Det ville hon, så det ska bli intressant att se vart det här leder. 

 
ANNONS
 
Kaka - Simsing.blogg.se

Kaka - Simsing.blogg.se[/url]

28 augusti 2013 05:19

Blir så sugen på att börja min egen PGC igen när jag läser din!

http://simsing.blogg.se

 
Ingen bild

Thesims3lover

15 september 2013 10:33

Hej!
Är du den bloggaren som hade en sims berättelse som handlade om en tjej som blev gravid med någon kille som hette Marc? Snälla låt mig veta i så fall!

Ella

15 september 2013 13:59

Nej, det är inte jag. Jag tror att nu menar SimsDeluxe.bloggplatsen.se, men den historien ligger nere hos henne.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 24 augusti 2013 14:17


     Den här var ju lite festlig. Kan laddas ner gratis från TS3-Store.     ...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se