Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 8 september 2013

Long time no seen.

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).


Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni kommer bli jätteförtjusta i vad jag kommer säga.


Ni vet ju att jag är väldigt dålig på att uppdatera. Det lilla jag gör är väl inte jättebra. Och ärligt talat har jag tappat lusten lite. Jag skriver inte det här för att be om ursäkt eller komma med dåliga förklaringar. Det här fiaskot är helt mitt ansvar och jag tycker faktiskt inte att jag har så mycket att be om ursäkt för, däremot tycker jag att ni förtjänar en förklaring.


Jag spelar tre instrument. Saxofon. Piano. Cello. Jag tränar Aikido två gånger veckan. Jag går i skolan. Jag bor fyra mil utanför stan. Jag kommer hem i snitt klockan nio, halv tio varje dag. Jag har varken tid, lust eller ork att simsblogga längre. Det är inte så att jag helt har tappat simslusten, för det har jag inte. Jag har bara annat stuff för mig.


Detta innebär tyvärr att hur många gånger jag än lovar och hur många gånger jag än anstränger mig, så kommer jag nog alldrig att komma upp ur den bloggsvacka jag nu ligger och fryser i. Jag tror inte häller jag vill komma upp, för jag trivs rätt bra med att bara hålla mig här nere och se upp till andra mycket duktigare bloggare som faktiskt kan göra det jag har försökt att göra i ett drygt år. Jag har inget behov av att röra mig uppe bland deras moln (även om det såklart hade varit väldigt awsome), men framför allt har jag inte tid. Tid är en bristvara gott folk, ta vara på det lilla ni har.


Se dock inte det här som slutet, för slutet är det inte. Jag har ännu ett och annat projekt som ska publiceras och min PGC är inte i närheten av färdig. Jag har dock beslutat mig för att helt enkelt göra om min blogg till en plats för lite större projekt. Något som jag kan planera i lugn och ro och sedan skissa på när jag har tid. Jag planerar till exempel att återuppta den gamla historien "Lily Rose" i framtiden, min PGC ska banne mig bli klar, ett och annat hus kan jag nog bygga. Men jag kan inte skriva femton inlägg i veckan, lägga ner min själ i sims och isolera mig från omvärlden. Jag lovar häller ingenting av det jag nyss lovade (...). Ni kan vänta er två, tre kanske fyra inlägg i månaden. Men jag lovar i sin tur att dessa kommer att vara långa, genomarbetade och inte något rafsigt jag slängt ihop klockan elva på kvällen. Jag lovar som sagt ingenting. Jag vågar inte lova någonting. Så snälla, ha inga större förhoppningar.


Nu ska jag gå och göra klart min mattegrej, skriva på en uppsatts, göra en NO-tabell, öva på pianoläxan och klistra fast bitskydd på mitt saxofonmunstycke. Och kanske rita en bläckfisk eller två.


Ta hand om varndra, så hörs vi kanske snart!

-

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Av Ella - 24 augusti 2013 14:17


     Den här var ju lite festlig. Kan laddas ner gratis från TS3-Store.     ...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se