Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

PGC - Generation 1 - Sista potatisen

Av Ella - 15 september 2013 14:05

 

Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.

 

 


Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pyssla med "explosiva ämnen". Hon har dock inte gått i pension än, för Brie anser att hon fortfarande har en och annan hjärna att skära upp innan hon drar sig tillbaka från sjukhuset, som hon faktiskt har tagit under sina vingar så att det fungerar som det ska. Det betyder inte att hon alltid är jättetrevlig mot alla styrelsemedlemmar och kommunala tjänstemän. De ska ju inte få tro att det är de som bestämmer över hennes sjukhus.

 

 


Det är något med familjen Debran och eld som inte riktigt går ihop. Häromdagen brände Edvard upp halva köket (dock inte hans födelsedagsblockljus) och dagen före det så blev vardagsrummet offer för en dåligt fungerande TV.

 

Rues och Harrys bal gick som planerat. Harry blev ihop med Cristobel som han gick på balen med och Rue hamnade i ett och annat slagsmål. Båda två såg väldigt fina ut i sina kläder även om Harrys byxor var i kortaste laget.

 

 


Kort efter studentbalen var det dags att fira tonåringarnas födelsedag. Harry och Rue skulle bli vuxna. Brie blev ledsen, närmast deprimerad av tanken av att hennes yngsta barn skulle lämna fågelboet och att hennes dagar som mamma var räknade. Allt hade gått så fort. Det kändes som att det var igår hon och Edvard klämde in två spjälsängar i en enrummare för att få plats.

 

Kalaset blev dock väldigt fint och både släkt och vänner dök upp. En himla massa tårta blev över efter kalaset, men den tog Brie väldigt strategiskt hand om.

 

Detta är förästen Harrys flickvän, Cristobel Collins. Hon blev ungdom ett par dagar före Harry men dök upp i sin hela gestalt på kalaset och spred glädje som en vattenspridare (även om det inte framgår på bilden).

 

Xander har också förlovat sig med en flicka vid namn Karlie som jobbar som spökjägare. Jag tror de har flyttat ihop eller något sådant, men jag är inte säker.

 

 

 


Snart, lite för snart kan man ju tycka, var det dags för Rue och Harry att ta sin gymnasieexamen. Rue blev klassens hederstalare och framröstad till den som antagligen uppfyller sin livslånga önskan. Rue vill ju bli Astronaut så vi får se hur det blir med det. Harry blev framröstad till den som antagligen tar över världen.


---


 

Snart kom våren och med den även kärleksdagen och vårfestivalen. Harry spenderade den med Cristobel och det blev sannerligen en mysig dag. Dock lite regnig...

 

 

 
 

Frammåt kvällen så tyckte Harry att det var dags att släppa bomben och frågade om Cristobel ville flytta in i husbåten. Cristobel hoppade nästan av lycka när han frågade och svarade att hon skulle kunna bo i en källare full med råttor om hon bara fick bo med Harry. Harry försäkrade att båten var råttfri med ett litet flin och såg snabbt som ögat till att Cristobel kunde flytta in.

 

Inom bara ett par dagar hade Cristobel tagit över Xander, Max och Jakes gamla rum då dessa inte bor där längre. Hon, Harry och Rue har nu planer på att åka till universitetet tillsammans, men det är lite oklart när detta isåfall skulle inträffa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 18:25

    Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurse...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Av Ella - 24 augusti 2013 14:17


     Den här var ju lite festlig. Kan laddas ner gratis från TS3-Store.     ...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se