Simlii - The sims 3

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

PGC - Generation 2 (japp, generation 2) - Det där stället som kallas "universitetet"

Av Ella - 15 september 2013 18:25

 

 

Lagom tills höstterminen skulle börja igen på universitetet så dök en av skolans maskotar upp med lite tröjor och flaggor med skolans logga på. De fick också möjlighet att samtidigt göra anlagstesten för att få lite vägledning i vilka kurser de skulle gå. Det slutade med att Cristobel valde att plugga Konst och Harry valde Medicin och Vetenskap. Cristobel kommer dock att läsa mycket mindre än Harry, för hon fick både stipendium och ett konstpris.

 

Rue valde dock att inte följa med till universitetet då hon redan fått jobb. Hon är just nu latrinstädare inom militären och hon hoppas på att någon gång kunna bli astronaut. Harry blev lite besviken över att hans tvillingsyster inte ville följa med men Cristobel tyckte nästan att det var lite skönt, även om hon anser att Rue är väldigt trevlig.

 

Cristobel och Harry tyckte inte att det var någon idé att bo i studentkorridor av både en och annan anledning och hyrde istället ett hus i närheten av universitetet.

 

De två rummen som blev över efter diverse tillfixningar av huset hyrdes ut till två andra studenter som Cristobel faktiskt tyckte kunde få bo där. Hon, som förr eller senare ska bli kock, hade faktiskt ingenting emot att laga mat åt lite fler personer än planerat.

 

Hon kom också väldigt bra överens med Brenda Kremp som liksom Cristobel gillade att skjuta straffsparkar.

 

 

 

 

Harry och Cristobel vande sig snabbt vid studentlivet och lärde sig att mer eller mindre klara sig själva. Första dagen var riktigt lärorik och de fick både prata med lärare, maskotar och andra elever. De gick på biljardfester, föreläsningar och Cristobel lärde sig att två slag var alldeles tillräckligt för att få igång tvättmaskinen.

 

Harry tog fel på tiden och råkade missa torsdagens första föreläsning vilket resulterade i en stor svacka i betygsunderlaget. Läraren tvingade honom att i fem timmar ta igen hela föreläsningen genom att sitta och läsa halva kurslitteraturen.

 

 

Cristobel är desto flitigare, trots att hon läser mycket mindre. Hon hinner både plugga, måla, ta hand om huset och sitta och fika på Grottan.

 

 

Klassaktiviteterna är också något som båda gillar och aktiviteten i Cristobels fall är skissning. Harry bidrar så gott han kan…

 

Cristobel verkar ha hittat en ny hobby...

 

 

Hösten, men också terminens sluttentor närmade sig med rasande fart vilket gjorde att Harry och Cristobel inte gjorde så mycket annat än att plugga, plugga och räffsa löv.

 

Det där med lövräffsning (eller kanske lövbränning rättare sagt) verkar dock inte vara något för Cristobel. Harry har ju som tur är mer eller mindre vuxit upp med brand, så han lyckades mer eller mindre rädda sittuationen Cristobel hade försatt de i.

 

Terminens sluttentor avlöpte riktigt bra och både Harry och Cristobel klarade de riktigt bra.

 

Snart var det dags för allihop att åka hem över vinterlovet (eller sommarlovet rättare sagt och man bor i Isla Paradiso som bara råkar ligga på andra sidan jordklotet). Var och varannan dag såg man bilar, cyklar eller taxi körandes mot flygplatsen. Brenda och den andra rumskompisen stannade dock kvar för att se efter huset över vintern, läsa in några extra poäng och hänga med de andra som inte hade något bättre för sig över jul än att sitta i skolbiblioteket.

 

Cristobel och Harry hade väntat sig att komma hem till en trång gammal husbåt när de klev av flyget. Men den riktigt luriga Rue som stod i sin militärmössa och välkomnade de på flygplatsen körde inte ner till hamnen, utan till ett litet, litet hus i stadens centrum. Det här hade uppenbarligen Brie fixat under tiden de hade varit på universitetet och det var bäst för de att de ville bo här och de inte ville ha Bries vrede över sig (hon hade nyligen läxat upp en och annan styrelsemedlem..). Cristobel hoppade, skuttade och galopperade av glädje över en egen lya tillsammans med Harry (hon hade tydligen tröttnat på husbåten) och kungjorde att hon knappt ville lämna huset ens för att handla och än mindre för att på en termin till på universitetet. Harry småskrattade mest åt sin väldigt energiska flickvän och återgick sedan till sin frukost. 

 
ANNONS
 
Sabina

Sabina

6 oktober 2013 14:51

Härlig PGC!

http://mystweaverpgc.blogspot.se

 
Kaka - Simsing

Kaka - Simsing

21 december 2013 03:38

Saknar din blogg ju!

http://simsing.blogg.se

Ella

21 december 2013 11:39

Jag jobbar på det. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 23 december 2013 00:14

                Har Ella gått och skaffat skaffat sig en ny expansion? Ja, det har hon bestämt gjort. God Jul!   Jaop. Jag har dålig musiksmak.      ...

Av Ella - 15 september 2013 14:05

  Bries hotell växer fortare än ogräs och är numera än ganska stadig inkomstkälla för familjen då detta drar in dryga 1000§ om dagen.       Brie själv har gått och blivit åldring och dessutom upptäckt att hon tycker ganska bra om att pys...

Av Ella - 8 september 2013 08:49

Hej alla blåbär i linonskogen (nu blir vi nostalgiska).   Long time no seen som man brukar säga. Och jag antar väl att diverse veckor räknas som long time? Iallafall, jag har en sak jag måste berätta för er. Och jag tror ärligt talat inte att ni ...

Av Ella - 25 augusti 2013 07:30

              Familjen Debran verkar ha drabbats av något "teknikvirus". Överallt är det smutsiga handfat, trasiga datorer och avlopp med stopp i. Till råga på det så har också värmen pajat så Brie föredrar nu att gå omkring i vinte...

Av Ella - 24 augusti 2013 14:17


     Den här var ju lite festlig. Kan laddas ner gratis från TS3-Store.     ...

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se