Simlii - The sims 3

Presentation

URL:    http://simlii.bloggplatsen.se
Registrerad:    2012-06-05 16:56
Senast inloggad:    2014-06-14 12:23
Bloggtitel:    Simlii - The sims 3
Förnamn:    Ella
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

Hej och välkommen till Simlii!

Jag heter Ella och är 13 år gammal. Jag bor i en liten by i södra Sverige. Jag kommer delvis från Moldavien och delvis från Sverige. På fritiden spelar jag saxofon och tränar aikido. Utöver det så gillar jag även att rita och att sjunga. Vill du veta ännu mer om mig som person så kan du läsa om det här.


Du som läsare kommer att stöta på mig under olika namn. När jag vistas på andra bloggar går jag under namnet Gräshoppan. Andra bloggare brukar nämna mig som Simlii. I allvarligare samanhang brukar jag annvända mitt riktiga namn, Ella. Det kan vara en smula förvirrande, så det kan vara bra att veta.


Jag startade den här bloggen i Juni 2012 för att jag fick så mycket inspiration från andra bloggare och jag kände att det var värt att testa. Det visade sig dock vara lite svårare än vad jag trodde (om någon känner till mitt misslyckade projekt "Lian", så hänvisar jag till det), men det är verkligen roligt.


I alla fall. Jag har spelat The sims 3 sedan år 2010 då jag fick spelet i julklapp. Då blev jag helt såld och spelade flera timmar i sträck. Mitt intresse växte och nu äger jag samtliga nio expansionpaket och även The sims medeltiden och The sims medeltiden Pirater och Adel. Dock har jag inga prylpaket då jag inte tycker att de verkar intressanta.


Innan jag spelade The sims 3 spelade jag The sims 2 i ungefär ett år. Jag har även testat orginalspelet The sims också men det var inte speciellt roligt.
Jag har alltså drygt fyra års erfarenhet av The sims spelen och jag tycker att jag är ganska duktig, men jag lär mig nya saker hela tiden. Med den här bloggen hoppas jag att kunna dela med mig av mina kunskaper till andra men också att få visa upp hus och simmar som jag skapar, ordna tävlingar och skriva historier. 


Om du också gillar sims, är du mer än välkommen att läsa min blogg. Jag blir lika glad för varje ny läsare jag får och uppskattar verkligen alla ni simsfanatiker där ute i cyberrymden. Jag utför även länkbyten om du skulle vara intressera.


Men innan du börjar kommentera, fråga eller något annat så rekomenderar jag dig att läsa igenom bloggreglerna. Sådana saker kan alltid vara bra att veta. 


På återseende!

Ella, Gräshoppan, Simlii.

 
  


Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se