Simlii - The sims 3

Senaste inläggen

Av Ella - 30 juni 2013 19:39

Jag upptäckte att jag faktiskt hade 400 kronor liggande i en vrå. En radiolön som jag hade glömt bort. Och så fick man ju ett gratis prylpaket påköpet. 

Så jag köpte faktiskt Semesterparadis. Det håller på att laddas ner nu faktiskt. Ja, jag köpte det från Origin. Jag orkar inte vänta i hundra år på att det ska skickas med posten. Nu återstår det vilket prylpaket jag ska välja... Jaja, det löser sig.


För er som nu sitter och ser ut som levande frågetecken och undrar vad jag gör här och inte på Gotland så är det så att min resa blev inställd för gäststugan som jag skulle bott i var inte boningsklar. Typiskt farfar att inte tänka på sådant i förväg. 


Har du inhandlat Samesterparadis än? Planerar du att göra det? Har du testat spelet än och vad tycker du isåfall om det?

Berätta gjärna för mig, jag är väldigt nyfiken. 

ANNONS
Av Ella - 30 juni 2013 13:25

Brie och Edvard har nu tre småbarn i huset samt två barn som ständig ska ha hjälp med läxorna. Edvard har dessutom svårt att hitta jobb. Han trivs aldrig någonstans och drar in väldigt lite pengar till hushållet. Brie måste därför jobba hårt för att täcka hans utgifter, och tillsammans med fem barn är det extremt energikrävande. Hon har blivit befodrad till läkarkandidat, och har därför längre arbetstider och hon måste läsa patientjournaler hemma plus att hon har jour väldigt ofta. I bland blir hon så utmattad att hon sommnar på en parkbänk.

 

Edvard där emot mår rätt bra. Han har precis börjat jobba inom affärer efter att ha jobbat inom spådomskarriären. Han har inte så mycket arbetsuppgifter men ändå ganska hyfsat betalt. Han sover länge på morgonarna, lagar god frukost och tar hand om småbarnen på morgonen tills barnvakten kommer. Denna barnvakten slukar nästan hela Bries lön och resten går till räkningar. Brie är mer eller mindre ursinnig på Edvard. Han jobbar inte ordentligt, anställer dyra barnvakter istället för att ta hand om sina egna ungar, och är extremt dyr i drift samtidigt som Brie jobbar ihjäl sig för ynka 300§ om dagen och gör det mesta med barnen. 

Skit, piss och helvete brukar hon kasta ur sig samtidigt som hon städar badrummet. 

   

Sedan går det ju inte en dag utan att de blir äldre. Brie och Edvard har redan blivit vuxna och båda har varsin medelålderskris, även om de inte riktigt vill erkänna det. Edvard tar det inte så hårt men Brie börjar bli smått deprimerad över att hon stressat bort halva livet.

 

Jake har också vuxit upp och blivit barn. Han fick egenskapen "soffpotatis" eftersom att han haft "en svår uppväxt". Vilket inte riktigt förvånar någon eftersom att Brie jobbar från morgon till kväll, Edvard är lat och barnvakten är en riktig plåga.

     

 

Eftersom att föräldrarna inte är på särskilt god fot med varandra försöker Xander, Max och Jake göra så mycket de kan själva. De underhåller småbarnen, städar, gör sina egna läxor och nattar sig själva. Brie tycker inte att det märks så mycket men Edvard är superstolt över sina pojkar. 

   

Även om de försöker så gott de kan så är de ju fortfarande bara barn. Jake kunde svära på att det stack ut en monsterhand under sängen och blåvägrade att sova där den natten. 

 

Han sov istället lugnt och tryggt i föräldrarnas stora säng, som definitivt saknar monster. 

 

Och som vanligt var det Brie som drog nitlotten om vem som skulle sova i Jakes rum. Ursinnigt smällde hon dörren om sig och la sig i Jakes skrangliga metallsäng med sina patientjournaler. 

 

Ehrm ja, vi skyller det här på medelålderskrisen va..?

   

Brie försöker så gott hon kan med barnen. Hon vill inte vara lika arg på de som hon är på Edvard, men det händer ändå ofta att Harry blir sittande i flera timmar med smutsig blöja eller att Rue hittas sovande på golvet. Förutom jobbstressen är hon nu även livrädd att Socialen ska upptäcka deras bristande omvårdnad och ta alla fem småttingar ifrån de. Då är Brie nästan säker på att hon skulle hamna på mentalsjukhus resten av livet. 

 

En morgon fick Brie helt enkelt nog. När Edvard vägrade att gå upp och byta på Rue för att "han somnade sent igår" blev hon ursinnig. Hon var trött på att jobb ihjäl sig, trött på stressen, trött på att sköta fem barn själv men framför allt var hon trött på att försörja en man som ändå alldrig gav någonting tillbaka. Hon dundrade ut till sammåkningsbilen och smällde dörren så hårt att fönsterrutorna skallrade. Kvar stod Edvard i bara pyjamas med tre vettskrämda småpojkar, två hungriga småbarn och ett hus som ingen städat på två veckor. 

     

Med denna insikt fick Edvard en stor svallvåg av dåligt samvete över sig. Efter ungefär tre sekunders betänkande ringde han och tog ledigt över dagen från jobbet och sedan började han att göra någonting åt sitt trassliga liv. Han matade, bytte på och satte alla småbarn i lekhagen, tröstade en gråtande Jake, gav alla pojkarna frukost och skickade de sedan till skolbussen, lagade dushen, ställde upp soptunnan, städade hela huset och pottränade Rue. När allt var klart lämnade han Harry och Rue i händerna på en gammal dam som bodde granne med de och kilade ner till spat där han köpte två present-kuponger. En var för ett ångbad och den andra var för massage. Dessa skulle han spara åt Brie, trots att han inte var säker på att Brie skulle komma tillbaka. 

 

Men hon kom hem igen. Hon var inte så sugen på det först, men hon kände ju fortfarande ingen i St.Claire som hon kunde sova hos. 


När hon öppnade dörren var hon dock av en helt annan åsikt. Det första intrycket var att det var så tyst. Och rent! Harry och Rue satt och lekte i lekhagen i matsalen och vid bordet satt Max och Xander och gjorde läxorna. När hon frågade var Jake var så sa de att han var på sitt rum och fick läxhjälp av Edvard. Hon tog av sig skorna och hängde jackan på en krok. Sedan smög hon upp för den nymoppade trappan för att stöta på Edvard i hallen. Hon sa ingenting utan gav honom bara en kram. Edvard tolkade detta som att hon var väldigt glad över att han gjort iordning i huset. När han dessutom gav Brie spa-kuppongerna blev hon så överväldigad att hon började gråta. Hon struntade i att de sista pengarna låg i kuppongerna. Hon var bara glad. Efter allt känslomässigt svall enades Brie och Edvard om att de nu skulle hjälpas åt med barnen och att de borde dra elektricitet i hallen. 

 

Spavisiten var väldigt uppskattad. Brie kände sig nästan tio år yngre. Åtminstonde nio. 

 

Fylld med ny energi lagade hon en ordentlig middag för första gången på länge. Hon blev plötsligt väldigt medveten om att hennes matlagningsskills gått upp en hel del sedan hon flyttade ifrån den gamla lägenheten. Spisen brann inte och hon låg inte avsvimmad på golvet av röken. Minnnen, skrattade hon. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här delen blev ganska lång och skriven i historieformat. Vill ni ha de så långa eller vill ni ha kortare delar där jag bara radar upp ungefär vad som händer?

 

ANNONS
Av Ella - 28 juni 2013 15:18

     

I ett hus med många barn är födelsedagar ett ganska vanligt inslag i vardagen. Den här gången var det tvillingarnas tur, och nästa gång (om bara några dagar) uppnår Brie och Edvard full vuxenålder. 

 

Först ut var Rue som växte upp med fel hårfärg (dock var den normalt brun och inte grå/grön) och rätt ögonfärg.

Det var en liten, liten bugg som gjorde att Rues "babyfilt" var blå istället för rosa.

Men kolla vad söt hon är! Hon är ganska lik Brie, men har flera av Edvards ansiktsdrag också. 

 

Sedan var det Harrys tur, och tro det eller ej, men Harry hade både rätt ögon och hårfärg och är därför en godkänd arvinge!

Så nu blir det inga fler ungar för Bries och Edvards del, vilket är väldigt skönt eftersom att fem barn redan är väldigt mycket att hålla koll på. 

Och så kan Brie komma tillbaka och jobba heltid igen. 

   

Aw, Rue är så förbannat söt. 

 

 

Xander och Max kommer väldigt bra överens med Rue och Harry. Tittut är väldigt populärt, tills Rue tröttnar och skriker efter mamma. 

 

Edvard föll offer för ett av Max påhitt. Tredje gången hitills. 

   

Både Jake och Rue har visat sig vara riktigt klipska (det är Jake på översta bilden, inte Harry). Jake kan hitills både prata och gå och Rue har på helt egen hand lärt sig talandets konst. 

 

Eftersom att Brie nu har massor med ledig tid så passar hon på att stor-städa. Skrubba, putsa, diska, skrapa och en massa annat. 

 

Av Ella - 28 juni 2013 14:52

     

                                                             
 


*Jag vill inte att mina hus, simmar eller andra saker jag har gjort återuppladdas under ett annat namn.

*Om det är något problem med mina uppladdningar, så säg till!
Av Ella - 26 juni 2013 15:24

 

MITT SIMS FUNGERAR IGEN!

Nu får ni ha extremt mycket tålamod med mig, för jag har suttit och installerat om, flyttat mappar, googlat och en massa annat småkrafs i tre dagar. Det slutade med att jag satt i en och en halv timme och gjorde en storrensning bland alla nedladdningar och tog bort alla mods och voilá! Simset funkar. 


Så just nu är lite, lite småsur över att jag satt i 7 timmar och installerade om alla mina sims. Det var ju lite onödigt så här i efterhand. 

Men det fungerar, det är ju det viktigaste. 


Och en sak till, på Lördag åker jag till Gotland för att hälsa på min moster, kusin, farmor och farfar i en vecka. Det blir nog ingen uppdatering under den veckan. 

Av Ella - 24 juni 2013 12:46

Jag höll för väldigt länge sedan en tävling där man kunde vinna 1000 simpoints. Eftersom att jag inte fick tag i simpointsen drog vinnarinlägget lite ut på tiden, men nu har jag äntligen tagit mig tid att skriva det. 

Dock har det skett vissa förändringar när det kommer till priser!


Som ni vet så kommer tre lyckliga vinnare att få varsit pris. 

Trean kommer få ett valfritt store-föremål för 100 simpoints.

Tvåan, ett valfritt storeföremål för 150 simpoints och ettan kommer få 1000 simpoints.

Nu kommer inte ettan få några simpoints längre utan en fysisk kopia av staden Monte Vista

Jag fick Monte Vista i födelsedagspresent, men eftersom att jag redan har staden tänkte jag att vinnaren kan få den istället, så kommer den ju till användning iallafall. 

Plasten är tyvärr borttagen, för min lillebror gillar att leka med plast, men den är helt oanvänd och bara öppnad en gång (jag skulle kolla att skivan var i). Både produktkoden och skivan finns kvar. 

Staden kostade 167 kr, vilket är lite mer än vad 1000 simpoints kostar så jag hoppas att vinnaren blir glad ändå. 


Jag fick totalt in fyra bidrag, vilket är lite lite egentligen. Det kan såklart bero på att det var en komplicerad tävling, men nästa gång får ni vara lite bättre på att delta ;). 

Så ska vi ta och köra igång eller? Det gör vi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------På tredje plats i familjetävlingen kom:


SimsMania med familjen Williams!

              

Familjen är skapad efter ett Vampyrtema. 

Tyvärr så är SimsMania för tillfället inte ens i Sverige och kommer inte tillbaka än på länge. Till henne skulle jag ändå vilja säga grattis och hoppas att du någon gång kommer att kunna hämta ut din vinst. 


På andra plats i tävlingen kom:


Misan (misansims) med familjen Ullebro!

     

Familjen är skapad efter ett häxtema. 

Grattis Misan!

Du är vinnaren av ett valfritt storeföremål för 150 simpoints. 

Anledningen till att du kom två är för att din familj är genomtänkt och väldigt intressant. Det var också roligt att du tänkte till lite med bakggrunden i bilderna. Dock så sabbar vissa av den sista simmens, Sallys, moderna klädstilar intrycket lite granna och därför kom du på andra plats och inte första. 


Jag vill att du lämnar en kommentar med ditt annvändarnamn på thesims3.com samt lägger till storeföremålet du vill ha högst upp på din önskelista. Jag kommer då att bli vän med dig där för att kunna ge dig ditt föremål. 

Grattis än en gång. 

 

Och så kommer vi då till den bästa punkten. 

Vinnaren av familjetävlingen och storevärlden Monte Vista är: 

Trummvirvel....


Anonym :) med familjen Ewans!

       


Familjen Ewans är genomtänkt i allt från kläder till biografi. Den är väldigt intressant och man blir nästan sugen på att veta mer om familjen. Den lever verkligen upp till sitt tema (Frankrike) och det som gjorde att du tog hem vinsten var att du faktiskt tänkte till lite med bakggrunden och gjorde en pudel som förstärkte temat i familjen. 


Nu vill jag att du gör såhär:

Du mailar mig med din adress till simliiblogg@gmail.com. Jag kommer sedan att skicka din vinst med posten. 

Jag lovar på heder och samvete att adressen inte lämnas ut till någon annan än mig själv. 

Eftersom att jag sedan tidigare har din mailadress kommer jag att skicka ett påminelsemail till dig om vinsten om du själv inte mailar eller lämnar en kommentar inom tre dagar. 

Grattis till vinsten och ha det så roligt med din stad.

 

Grattis också till de resterande vinnarna även om den ena är utomlands.

Tråkigt också för dig som inte vann något pris. Bättre lycka i någon annan tävling. 

Av Ella - 23 juni 2013 12:53

 

Detta har nu hänt tre gånger varje gång jag försökt ladda olika sparfiler. Först blev jag livrädd att PGC-filen var trasig, men inga filer fungerar just för tillfället. Jag ska hitta en lösning på det men observera att jag inte är ett datorgeni. 

Av Ella - 22 juni 2013 11:08

Hej!


Jag är inte så duktig på att anonsera sims-nyheter när de släpps. Jag är inte inne särskilt ofta på thesims3.com och missar därför det mesta. För att gottgöra, eller åtminstonde försöka, ska jag nu sammla ihop de viktigaste nyheterna i ett inlägg, så får ni allt i ett paket. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takfönsterstudion för scenkonst

 

 

Detta är alltså en dansstudio som släpptes i Store igår. 

Eller ja, en kombinerad dansstudio/gym/simhall. 


I den här ingår ett antal kläder, ett par frisyrer, glastak samt två premium-föremål.

Med den här tomten tillkommer även dansfärdigheten och möjligheten att dansa balett. Den kostar till och med den femte augusti 1700 simpoints, men efter det datumet kostar den 1900. 

   

De två premiumföremålen är Danssamlingen Stel som en pinne, Lätt som en fjäder och Dushstationen Spola snusket. 


I danssamlingen ingår en balettbarr som alla från barn till åldsringar kan lära sig att dansa balett vid. Simmar kan också träna andra simmar i balett vid den. I samlingen ingår också ett dansgolv där simmar kan dansa allt från balett till kycklingdansen. 


Dushstationen är helt enkelt en allmändush som man kan sätta upp på väggar och låta flera personer dusha vid i samma rum. 


Totalt ingår det 27 olika föremål i denna tomt. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speluppdatering 1.55

 

En helt vanlig speluppdatering helt enkelt, fast den lägger till massa roliga prylar. 

 

Uppdateringar i startprogrammet

 • Startprogrammet visar nu grundspelets versionsnummer i stället för det högsta installerade expansions- eller prylpaketet.


Uppdateringar i grundspelet


 • Lagt till en ny spiraltrappa.
 • Lagt till en ny stege.
 • Lagt till ett nytt modulvalv.
 • Lagt till ett set med nya pålade grunder.
 • Tomter kan nu placeras delvis på vatten.
 • Håll in Alt-tangenten när du drar ut en grund för att få en grund som är ett trappsteg hög.
 • Simmar kan nu köpa extra hem via fastighetssystemet.
 • Simmar kan nu flytta till en ny stad med hjälp av telefonen eller datorn.
 • Nya poolritningar har lagts till.
 • Spelarna har nu mer kontroll över tomtplaceringen när de importerar en tomt från korgen till en större tom tomt.


Uppdateringar i Drömjobb

 • Fixat en krasch som uppstod när man sålde skulpteringsbänken och sen tryckte på Ångra-knappen.
 • Gränssnittet för stylistyrkets rumsmakeover visar nu rätt text för icke engelskspråkiga länder.


Uppdateringar i I rampljuset

 • Spel som sparats i pausat läge laddas nu korrekt som pausade.
 • Spelmeddelanden online har nu rubriker som visar vem som skrev kommentaren och vem den var riktad till.


Uppdateringar i Övernaturligt

 • Simmar fryser inte längre till när de försöker väcka Benhilda vid Benhildas kista.
 • Gungstolen från Durasoft fungerar nu korrekt i Aurora Skies oavsett om The Sims 3 Övernaturligt är installerat eller inte.


Uppdateringar i Universitetsliv

 • Simmar kan nu be någon de är romantiskt intresserade av att bli rumskompis.
 • Interaktionen ""Be att bli rumskompis"" fungerar nu korrekt när The Sims 3 Universitetsliv är installerat.
 • PlantSimmar som laddats ner från exchangetjänsten kan nu använda sina krafter och har rätt behov.
 • Kärleksbrev som tas emot på universitetet omvandlas inte längre till obrukbara räkningar vid återkomsten till hemvärlden.
 • Den ökade färdighetsinlärningen från humöreffekten ""Ökad förståelse"" har rättats till och är inte längre ""vansinnigt snabb"".
 • Foton som tas med en smartphone på universitetet flyttas nu till katalogen vid återkomst till hemvärlden.
 • Skåpsängen har blivit mindre dödlig.
 • Simmar i idrottsagentkarriären kan nu förhandla kontrakt utan felmeddelanden.
 • Simmar som bjuds in till examen blir inte längre dubblerade i relationspanelen.
 • Rumskompisar i hemvärlden har blivit motiverade och lämnar nu självmant huset för att gå till jobbet.
 • Tonåringar med maximalt inflytande i en social grupp får nu rätt karriärmöjligheter när de växer upp.
 • Simmar som skolkar från klassaktiviteter eller föreläsningar får inte längre sina behov frusna.
 • Barn kan inte längre få inflytande hos sociala grupper.
 • Fixat en krasch som uppstod vid installation av storeinnehåll när ljud spelades upp.
 • ""Håll mig inloggad""-funktionen i startprogrammet har fixats för att fungera med den senaste patchen.
 • Karriärerna som konstvärderare och idrottsagent är inte längre tillgängliga via fusk utan att The Sims 3 Universitetsliv är installerat.
 • Simmar som väljer en utbildningskarriär börjar nu på en högre karriärnivå om de har tagit examen i The Sims 3 Universitetsliv.
 • Om man har en PlantSim i hushållet och sen avinstallerar The Sims 3 Universitetsliv blir vissa PlantSim-funktioner inte längre kvar.
 • Kompispaket visas nu korrekt på presentflikarna.
 • Alla simmar som deltar i en demonstration i en grupp har nu tillgång till podiuminteraktionerna och får rätt humöreffekt när demonstrationen är över.
 • Den sociala nätverksfärdighetens statistik för: ""Totalt antal tjänade simdaler från bloggdonationer och utköpta bloggar"" uppdateras nu korrekt i färdighetsjournalen.
 • När en sim är på väg till en lektion i universitetsvärlden visas det tillhörande verktygstipset korrekt och beskriver vart simmen är på väg.
 • När man säljer en bowlingbana från familjekatalogen och sen klickar på Ångra-knappen försvinner bowlingbanan nu på rätt sätt från världen.
 • Önskningen att ""Sporta på arenan"" uppfylls nu på rätt sätt.
 • Simmar i universitetsvärlden får inte längre önskningen att ""Prata om nytt jobb"".


Ändringar i 70-tal, 80-tal, 90-tal Prylpaket

 • 80-talets balklänning visas nu under finkläder


Uppdateringar i Store


 • Användare med mycket storeinnehåll installerat kommer inte längre att uppleva att innehållet försvinner från startprogrammet.
 • Storeset kan nu köpas från huvudmenyn.


Man installerar uppdateringen via startprogrammet till spelet under fliken "speluppdateringar". 

Uppdateringen är gratis. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The sims 3 Semesterparadis


 

De flesta känner väl till det här nu så jag tänker bara länka till några videos, lite sidor och lite annat småkrafs. 

Riktigt bra fakta om spelet kan ni läsa om här och här


Spelet släpps den 27 juni i Sverige, vilket är om fem dagar. Förbokar man det via Origin får man ett karnivalsdräktspaket, överlevnadspaket för öar och ett gratis prylpaket. Så ska du köpa det, rekomenderar jag verkligen att förboka det. Det kan du göra här. Spelet kostar 399:- inklusive moms. 


Reprisen av livesändningen som gick den 18 juni kan du titta på här. De pratar bland annat om semesterparadis, The sims 4 och lite annat. Vill ni titta på lunch-trailern kan ni göra det här och vill ni titta på producentgenomgången (som brukar gå lite djupare än trailers) kan ni göra det här

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se