Simlii - The sims 3

Senaste inläggen

Av Ella - 13 juni 2013 19:03

Ojojoj, det var många som ville att jag skulle göra en PGC. 

Och jag erkänner, det var verkligen inte lätt. Hårfärgen gör det mycket svårare att välja passande klädsel. 

Men tillslut lyckades jag koka ihop någonting bra, och ni får en PGC - sim i form av:


 

Brie... vafan hette hon nu då... De... Deb... Den?.. Debran! Brie Debran. 

Minnet svek mig. Jaja här kommer biografin iallfall. 


Brie Debran föddes i Twinbrook för 30 simsdagar sedan (23 år ungefär). Hon var sedan dagisålder väldigt inteligent och lång före sina jämnåriga kompisar i allt vad fakta hette. Dock hade hon vissa defekta gener, framför allt när det kom till pigment. Hon har mörkblått hår och en ögonfärg som hon inte kan sätta namn på. Hon kallar den Isvit. Det är en blandning av vit, blå och orange. 

Då hon inte varit på samma intelektuella nivå som hennes kompisar har hon råkat ut för mycket stryk, mobbning och utfrysning för sina gener. Det började på dagis, fortsatte upp i grundskolan och sedan även på gymnasiet. Även om betygen visade på en strålande, hyperintelligent och flitig student och även om hon klart var lärarnas favorit, så var både hennes mod och karisma krossad efter bara några år. Inte blev det bättre när hon fick ett kraftigt synfel och klassen blev smarta nog att inse att hon faktiskt var döpt efter en ost. 


Iallfall, efter ett tårdrypande farväl från gymnasiet, eller ja, tårdrypande för hennes klass, inte särskilt tårdrypande för Brie, så tog hon sitt pick och pack och flyttade till St. Claire för att studera medicin på någon av de lite bättre skolorna. Med hennes betyg kom hon in överallt, med stependium, och fem år senare var hon färdigutbildad läkare inom allmänmedicin. Brie bor nu i en liten och mörk, men hemtrevlig lägenhet i St. Claire. Hon vill inget hällre än att hjälpa alla människor hon kan, och samtidigt jobba lite med självförtroendet. 


Egenskaper:

Geni,

God,

Nolla,

Fegis,

Blyg.

Jag vet att PGC-grundaren ska ha egenskapen "gillar inte barn", men det glömde jag bort under skapandet av Brie. 


Första delen kommer redan om ungefär en och en halv timme, då den redan är färdigskriven. Ville bara introducera er för huvudsimmen. 

För er som inte vet vad en PGC är så är det (i stora drag) en utmaning där man ska skapa en sim med en ovanlig hår och ögonfärg. I det här fallet, blå och isvit. Simmen ska sedan få ett barn med samma gener, alltså samma hår och ögonfärg som ska fortsätta spelet. Det här ska man alltså hålla på med tills man har nått tio generationer.

 

Förästen så fyllde bloggen ett år för några dagar sedan (femte juni). Jag har inte planerat att göra något speciellt för att fira, för jag har helt enkelt inte hunnit. 


Men vi kan väl sjunga i kör nu allesammans: Ett, två, tre!

Ja, må hen leva.

Ja, må hen leva.

Ja, må hen leva ut i hundrade år. 

Ja visst, ska hen leva, ja visst, ska hen leva.

Ja visst, ska hen leva uti hundrade ååår. 

 

Ett fyrfalligt leve för Simlii!

Hen leve, HURRA, HURRA, HURRA, HURAAA!

BADABAMBAMBAMBAAAM!

 

ANNONS
Av Ella - 26 maj 2013 10:54

Hejsan!


Igår, efter timmar av flyg och tåg, så kom jag äntligen hem till Sverige.

Åh! Inlägg! Är ju det första ni förmodligen tänker på.


Och jag klandrar er inte, jag har ju varit borta hur länge som hälst.


Tyvärr är det bara så att jag insjuknade i halsfluss under semestern. Min hals är död, jag har 38,7 graders feber och mår allmänt jättedåligt. Så jag kommer nog inte orka skriva särskilt mycket på ett tag tyvärr.


Sedan är det livsviktigt att jag är frisk till på torsdag, då jag har gradering i Aikido då, så jag tänker inte lägga någon energi på något som inte är livsviktigt. Missförstå mig inte nu, men jag måste bli frisk till på torsdag.


Nu är jag iallfall hemma i goa, gröna Sverige där man för en gångs skull förstår vad folket säger, och folket förstår vad man säger själv. Dock har jag faktiskt lyckats lära mig tre kroatiska ord medan jag var borta. Ulaz (ingång), izlas (utgång) och hvala (som utalas kuala och betyder tack).


Nu ska jag försöka bli frisk. Ses!

 

ANNONS
Av Ella - 11 maj 2013 19:06

Jaop, ni läste rätt.

På Torsdag (16/5) drar jag till Kroatien för att vila upp mig, bada och få lite sol på min vinter-bleka hy. Det innebär att ni kommer att bli ännu mer övergivna än vanligt.


Men, gråt inte än, för jag har (ähum, ska fixa) ett par tidsinställda inlägg som jag helt enkelt lägger upp under semestertiden. Dock kommer jag inte att kunna svara på eventuella frågor, kommentarer eller mail.


Jag kommer hem igen den 25 maj, men kommer nog inte att vara kontaktbar förrän den 26-27 maj.

På grund av viss semesterplanering blir det nog rätt så tyst här under veckan också.


 

Av Ella - 10 maj 2013 11:06

    

Jag satt hela kvällen igår och jobbade på den här simmen. Jag blev så jäkla nöjd, så jag tänkte att ni ska få ta del av henne. 

Hon heter Maya Germain, och ja, namnet är snott från Pretty Little Liars. Döm mig inte, men jag är väldigt dålig på att hitta på bra namn. 


Biografi:


Maya Har alltid levt i sin ensamhet. Hon är blyg och trivs inget vidare i stora folksamlingar, men om man hittar henne är hon en fantastisk, generös och rolig vän. Hon är ganska filosofisk av sig, och är jämt och ständigt i en annan dimension, men hon lagar mat som en gud. Maya är dock ungefär lika atletisk som en elefant i en klätterställning. 

Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga formuleringen, men klockan var elva på kvällen. 

--

Egenskaper: 

Klupig, Ensamvarg, Grubblande, God och Kockbegåvning. 

--

Övriga klädstilar:

 

Från vänster: Vardagskläder, Badkläder, Idrottskläder, Sovkläder, Finkläder, Utomhuskläder.


   Av Ella - 6 maj 2013 20:35

Hej hörrni!


Vet ni vad jag såg när jag loggade in på min facebook? Jo det här:


 


Vad är det första en normal människa gör då? Jo, går in på thesims3.com.


 

En liten flik, fick de minsann.


Men fattar ni? The Sims 4 kommer att släppas 2014. THE SIMS 4!

Fattar ni vad taggad jag är?


Jag vet att vissa inte är överförtjust i att det ska komma ett nytt grundspel. Det förstår jag. Man har lagt ner mycket pengar på trean, man har inte upptäckt allt än, man har kanske inte alla spel osv.


Jag däremot, har alltid tyckt at trean saknar det där lilla extra. Detaljer, som om man skulle kunna öppna fönster för att vädra, fylla skåpen med nya, rena tallrikar, snickra egna alltaner? Jag hoppas också på en rejäl grafikboost, annars blir jag faktiskt en smula besviken. Jag hoppas på lite mer kläder, frisyrer och möbler som inte ser förjävliga ut. Jag hoppas på väder, i grundspelet.


Men, jag har ju inte sett ett skvatt än. Och det är det inte många som har, men vi kan ju fortsätta spekulera, hoppas och dela med oss av våra tankar.


 

Men om simmarna kommer att se ut så här, då jävlar.....


Vad tror du om The Sims 4? Ser du fram emot det? Vill du stänga in dig i en garderob och hoppas på att det bara är en mardröm? Vad tycker du ska finnas med i gru dspelet?

 

Kommentera, jag vill också veta era åsikter.


Av Ella - 1 maj 2013 08:21

Jag är själv ett myvket stort fan av Star Wars. Fattar ni vad överlycklig jag blev när jag hittade de här tavlorna då?

Awsome. 
    

Av Ella - 29 april 2013 07:59

Hej på er!

Ni minns den där tävlingen, eller hur? Där man kunde vinna 1000 simpoints. Inlägget med vinnarna skulle kommit för typ 180 år sedan, men det har det inte gjort. Varför?

Jo, därför att jag inte har det första priset, simpointsen. Det är inte det att jag inte får tag på de, men jag har inte råd att köpa de. Jag har inte de 99 kr det kostar. Fråga mamma då, kanske man kan tycka, men det är helt enkelt inget alternativ för hon skulle inte låna ut de pengarna.

Jag har väntat in i det sista med att berätta det här för er, eftersom jag fått så dåligt samvete och det känns som att jag svikit er. Min ekonomiska kris betyder dock inte att tävlingen är över utan vinnare, men det kommer ta ett tag till. Ha tålamod.

Av Ella - 28 april 2013 18:54

 

Ekonomin har börjat bli väldigt knaper. Spencer och Leon har knappt råd med pankakor. I ett sista desprat försök så tog de emot bikkupan som deras granne prompt ville bli av med, så nu hoppas de på att kunna sälja honung så att det räcker till mat iallfall.

 

En sen kväll lurade Leon ut Spencer på piren för att "titta på stjärnorna". Spencer trodde inte riktigt Leon var frisk. 1, det var molnigt ute och 2, han hade alldrig varit intresdserad av stjärnor. Hon följde med trots allt och tänkte att havsdoft och böljande vågor inte är helt fel iallfall. 


Då gick plötsligt Leon ner på knä och började famla med något i fickan. Spencer, som nu på allvar trodde att han var galen frågade:

Leon? Vad sysslar du med? Du... du tänker väll inte..?

- Jo, det tänker jag visst. Sa Leon och flinade och halade upp en runn liten silverring ur fickan. Spencer, jag vet att det här inte är rätt tillfälle, och vår ekonomi är inte lämpad för ett bröllop. Men jag älskar dig och jag vill spendera resten av mitt liv med dig. Så jag frågar dig Spencer. Vill du gifta dig med mig?

 


Spencer skrattade lite och sa:

Du är allt bra oförutsägbar, du. Men hon svarade ja, och tog emot ringen. Leon blev överlycklig och började redan nästa dag att planera bröllopet. Han var tillochmed mer exhalterad än Spencer. 

 

Förlåt för de mörka bilderna, men har absolut ingen ork att redigera de. Överhuvudtaget. 

Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se