Simlii - The sims 3

Senaste inläggen

Av Ella - 27 april 2013 21:11

 

Spencer blev extremt förtjust i killen som blev orsaken till hennes köksbrand, Leon Guthrie. De dejtade ett tag tills Spencer kände att det var dags att ta förhållandet ett steg längre. Lyckligtvis tyckte Leon också det, och deras person-kemi är bättre jag vet inte vad.

 

Några månader senare tog Leon sitt pick & pack ocxh flyttade in i Spencers lilla hus. Mycket konstigt, eftersom att Leons hus var större. Men antar att Spencer inte ville bo med svärmor...

Men här har ni de iallfall. Spencer Hale och Leon Guthrie. 

 

Jag ber om ursäkt för den extrema bildbristen. Det är bara så att när jag spelar så spelar jag fort och glömmer bort att ta bilder. Ärligt talat så är Spencer och Leon redan avlidna i mitt spel och jag håller på med deras dotterdotter, Lucy. 

ANNONS
Av Ella - 27 april 2013 21:07

     

Erkänn.

De är jättesöta. 

ANNONS
Av Ella - 24 april 2013 08:02

Hej!


Jag har extrem tidsbrist just nu och har inte riktigt tid att skriva inlägg. Jag har typ hyndraåttiotusen olika nationella prov, vanliga prov, aikido läger mm. Men jag vill inte lämna bloggen helt öde, så jag kör lite önskesimmar. Vill du ha en egen önskesim så är det bara att skriva en liten notis i kommentarsfältet och skriva in följande saker.


? Namn?
? Tjej, kille?
? Ålder?
? Hudfärg?
? Ögonfärg?
? Hårfärg?
? Vilka egenskaper?
? Stil?
? Får jag använda CC (nedladdat innehåll)?
? Kort biografi.
? Mediafire, Exchange eller både och?


Ses!Av Ella - 12 april 2013 08:00

Hej!


Jag har bara en mycket snabb fråga till er, hur jobbigt tycker ni att det är med reklam?


Och då menar jag inte simsblogg-reklam, utan den riktiga reklamen till spalten till höger. Ni vet, hajparna, viktminsknigsknepen osv. osv.

Jag tycker själv att det är extremt jobbigt med allt det där. Extremt.


Jag gnällde lite om det här om dagen, och nu har min pappa sagt att han kanske kan tänka sig att betala för att slippa reklam, vilket är bra. Tycker ni att det är värt besväret?


Jag har själv inte råd att fixa det, efter datoruppdateringen, så jag tyckte att det var en bra idé. Men jag bara undrar, om ni tycker att det stör. Så jag inte köper bort det i onödan. 

Tack på förhand. 


 

Av Ella - 8 april 2013 11:00

               

Av Ella - 7 april 2013 08:30

 

Att jobba inom militären visade sig vara mycket krävande, men Spencer klarar det bättre än vad hon själv trodde att hon skulle göra. Hon avancerar snabbt och arbetsgivaren är nöjd. När hon inte jobbar ägnar hon varje vaken sekund åt att träna eller skruva på duschen.

 

Spancer har också träffat en kille i jobbet, och han har för vana att alltid ringa vid olämpliga tillfällen...

    

Vilket fick förödande konsekvenser för köket...  

 

Stånk och stön.


Av Ella - 7 april 2013 07:45

Jag är personligen ett mycket stort fan av fjäderörhängen. De är snygga, billiga och passa mycket bra om man som jag, bara har ett hål i örat.

Så, när jag surfade runt lite på internet efter eventuella örhängen så hittade jag ett par jättesnygga sådana på Lorandia Sims 3.


 

Skitsnygga, eller hur?


 

Av Ella - 3 april 2013 21:43

Jag har ungefär 327 projelt i rörningen nu, och inget av de blir klart.

Jag har bara så sjukt mycket nu så jag hinner inte.

Ville bara uppdatera er :)

Jag har planerat lite smått och gått så vi får se om det blir något.


VI SES KIKÄRTOR!

 Translate the blog

Vem är jag?


Hejsan, och välkommen till simlii. Du har hittat en av världens alla bloggar om datorspelet The Sims 3. Jag skriver om fusk, mitt spel, historier och en hel del annat. Vill du veta mer om mig?
Klicka på:

Kontakta mig

 
  

Rutan

Den 28 Juli 2013

--------------------

Hej alla blåbär i lingonskogen! 

Nu på Onsdag (den 31 Juli) åker jag till Stockholm för att delta i ett aikido-läger i fem dagar. Jag tror inte att jag kommer kunna tidsinställa några inlägg, men jag skas försöka att iallfall få ut ett PGC-inlägg antingen innan jag åker eller under tiden jag är borta. Jag ber om ursäkt för att min så kallade semester har tagit så lång tid, men jag hoppas att kunna komma igång igen, snart. 

 

Letar du efter något?

Bloggregler

Hejsan! Jag, som ni kanske vet, tycker jättemycket om när ni skriver komentarer, frågar frågor eller skriver i gästboken. Det är jättebra funktioner som hjälper mig mycket i mitt bloggande, men man får inte skriva vad som hälst på en blogg.

För att underlätta för er och för mig så ber jag er att läsa reglerna som finns precis nedanför. Tack på förhand.

 

Komentarer:

Innan du skriver en kommentar, tänk på att den ska handla om inlägget. Det går jättebra att fråga och ge respons på inlägget. Men har du en annan fråga, ställ den i frågerutan. Har du något annat du vill ge respons på, skriv i gästboken. Tänk också på att min blogg inte är någon reklamplats. Om du är intresserad av att göra reklam för din blogg, kan du be om att få göra ett länkbyte. All annan reklam tas bort. Om du trots det skriver "läs min blogg", flera gånger trots att jag tagit bort dina kommentarer, kommer jag att blockera din IP-adress, och då kommer du inte ha någon möjlighet att besöka min blogg.

 

Frågor

Om det är något ni undrar, så ska ni självklart ställa en fråga. Det kan handla om allt från buggar till länkbyten, jag svarar på allt. Men, som sagt, så är inte min blogg en reklamplats och det gäller även frågespalten lika mycket som kommentarsfältet.

 

Gästbok:

I gästboken får ni skriva vad ni tycker om bloggen. Där är det inte häller tillåtet att göra reklam för sin blogg. Här ställs häller inga frågor. Ja, jag är tjatig om det här med reklam, men så är det.

 

Vad händer då? Om jag bryter mot en regel?

Ja du, det första som händer är att du får en riktigt arg Ella, kanske ett par läsare och ett dåligt samvete på dig. Jag har nolltolerans mot brytande av regler, och detta är vad som händer:

• Du får en lätt varning. Tänk på vad du skriver nästa gång.

• Du får en andra, strängare varning. Kan du inte läsa? Tänk på vad du skriver.

• Du får en sista, mycket sträng varning. Lyssnar du inte nu ligger du riset till.

• Det sista jag gör, om du inte har lyssnat till mina tre varningar, så blockerar jag din IP-adress. Du kommer då inte ha någon möjlighet att besöka Simlii.

 

DET ÄR ABSOLUT, MEGA FÖRBJUDET ATT SKRIVA DISKRIMINERANDE KOMMENTARER, FRÅGOR ELLER GÄSTBOKSINLÄGG MOT MIG ELLER MINA LÄSARE. KRITK ÄR OKEJ SÅ LÄNGE DET SKRIVS PÅ ETT CIVILISERAT SÄTT. SER JAG HATKOMMENTARER ELLER PERSONANGREPP KOMMER JAG ATT BLOCKERA HENS IP-ADRESS DIREKT, UTAN VARNINGAR.

 

För allas trivsel vore det bra att dessa enkla regler följs. 

 

 

The Sims 4

Vi har nu fått diverse trailers, info och bilder om The sims 4. Vad har du för åsikt om det?
 Vilket SuperAwsomeMega-spel! Det här ska jag köpa direkt.
 Det verkar rätt hyffsat faktiskt. Ska nog överväga det.
 Nja... Jag vet inte riktigt...
 Näe, vafan har ni hittat på nu EA?
 Vilket skräp-spel! Det här tänker jag då rakt INTE köpa.
 Jag ville ju ha bättre grafik!
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag är inte klar med trean än.
 Jag skulle nog vilja köpa det, men jag lägger hällre mina slantar på viktigare saker.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Vad tycker du? Skriv!

Läsvärda bloggar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se